marți, 3 iulie 2018

Testare Shauma Nature Moments Coconut Water and Lotus Flower

De ceva timp am descoperit un site care îți permitere înscrierea spre testare a anumitor produse. Îl puteți accesa și voi, vă veți convinge ca puteți obține numeroase beneficii accesând următorul LINK.
Ultima campanie la care am fost acceptată să particip a fost  Shauma Nature Moments Coconut Water and Lotus Flower. Pe scurt am primit spre testare un șampon și un balsam Shauma Nature Moments. Acesta este conținutul coletului, primit gratuit. 

Ce spune producătorul despre acest produs:
Folosind calitățile de hidratare și regenerare ale apei de nucă de cocos indoneziană și floare de lotus, Shauma Nature Moments Coconut Water and Lotus Flower, hidratează și oferă suplețe părului de la rădăcină până la vârf.
Cu o experienta de peste 120 de ani in infrumusetarea si ingrijirea parului, poducatorii acestui sampon au creat o gama din ingrediente atent selectionate din natura, pentru ca tu sa te bucuri de un par frumos si puternic de la radacina pana la varfuri.
Parul foarte uscat si deteriorat are un nou aliat – samponul cu apa de nuca de cocos din Indonezia si floare de lotus. Formula regeneratoare hidrateaza instant parul, oferindu-i finete si suplete. Pentru un plus de hidratare, foloseste samponul impreuna cu balsamul de par!
  • Apa de nuca de cocos, reteta tropicala a hidratarii, este renumita pentru textura sa racoritoare si proprietatile sale de catifelare.
  • Floarea de lotus este recunoscuta drept unul din secretele esentiale ale frumusetii asiatice.
Ce impresii mi-a făcut mie după testare:

PRO:
În primul rând curăță foarte bine părul, hidratează atât părul cât și scalpul, oferă strălucire și catifelare părului dar și volum intens, conferă luciu, oferă un păr moale și face coafarea părului mai ușoară, reduce căderea părului.

CONTRA:
Mă deranjează puțin mirosul, aroma de cocos îmi pare pregnantă, dar asta doar în timpul spălării.Înainte evitam produsele Shauma și foloseam un șampon care costa foarte mult dar avea rezultate bune. Acum voi folosi șamponul și balsamul Shauma Nature Moments Coconut Water and Lotus Flower atâta timp cât el se va potrivi părului meu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates